Blog, Strana 3

Dekantace – obřad nalévání vína

Pro některé méně znalé může být dekantace naprosto neznámým pojmem a možná si pomyslí, že to je jen ...

Pravda o teflonovém nádobí

Nepřilnavé pánve otevírají nové možnosti v podobě vaření bez tuku. Synonymem pro nepřilnavou pánev b...

Nechte za sebe promluvit jídlo! Jak na food plating?

Food plating je ve vrcholné gastronomii považován za běžnou součást pokrmu. Jíme i očima a jídlo má ...

Bez těchto pánví se doma neobejdete!

Určitě existují lidé, kteří si vystačí jen s jednou pánví na všechno. Pokud to s vařením myslíte opr...

Nesmrtelné litinové nádobí

O litině můžeme téměř bez nadsázky říct, že je nesmrtelná. Jen málokterý materiál se pyšní, tak skvě...

Ultimátní návod na čištění pánví z různých materiálů

Pánev je základem každé kuchyni. Správná údržba nám zajistí nejen pěkný vzhled, ale může významně pr...

Jak vybrat tu nejlepší nepřilnavou pánev?

Nejčastějším impulsem ke koupi nepřilnavé pánve je zdravé vaření bez tuku. Milovníci prorostlého mas...

Přeneste se do Asie! Porovnali jsme ocelové, titanové a měděné pánve wok

Pokud jste milovníci asijské kuchyně a myslíte to s vařením opravdu vážně, tak vám nesmí doma chybět...

Ostré nože po celý rok!

V kuchyni není snad nic horšího než tupý nůž. Je zajímavé, jak taková zdánlivá hloupost může znepříj...

Pánev na maso? Jedině ta ocelová

V současné době jsou velmi oblíbené pánve s různými nepřilnavými povrchy, ale někdy nezaškodí se vrá...