528 položek celkem
Ballarini Alba Nepřilnavá pánev, 20 cm
1 989 Kč –34 %
1 312 Kč
BAL1000239
Litinová pánev černá O 26 cm Staub
4 303 Kč
ST1222625
Ocelová pánev Mineral B Element O 28 cm de Buyer
2 299 Kč
DB561028
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer DB561624
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer DB561628
Pánev O 28 cm ProfiResist WMF
3 199 Kč –20 %
2 559 Kč
WM1756286411
Pánev Wok Carbone Plus de Buyer
2 699 Kč
DB511435
Titanová pánev Wok na indukci O 32 cm Titanium Nowo WOLL WL1132IL
Wok pánev Specials Plus Zwilling nerez 30 cm
7 679 Kč –21 %
6 102 Kč
ZW40998030
Železná pánev WOK s plochým dnem deBuyer 32 cm de Buyer DB561832
Lívanečník Mineral B Element O 27 cm de Buyer
1 299 Kč
DB561203
Nepřilnavá pánev O 20 cm Nordic Profi WMF
2 299 Kč –37 %
1 459 Kč
WM0741096290
Ocelová pánev Mineral B Element PRO O 28 cm de Buyer
2 399 Kč
DB568028
Ocelová pánev Mineral B Element O 26 cm de Buyer
1 499 Kč
DB561026
Pánev O 28 cm ProfiResist hluboká WMF
3 499 Kč –20 %
2 799 Kč
WM1756486411
Pánev 18 cm Mini WMF
879 Kč –20 %
Pánev 18 cm Mini WMF
Skladem (>5 ks)
703 Kč
WM0718806041
Univerzální pánev Profi WMF 20 cm
1 700 Kč –20 %
1 360 Kč
WM790306991
Ocelová pánev Mineral B Element O 20 cm de Buyer
1 399 Kč
DB561020
Ocelová pánev na palačinky Mineral B Element O 24 cm de Buyer DB561524
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem