23 položek celkem
Nerezová mandolína VANTAGE Standard de Buyer
7 529 Kč –26 %
5 561 Kč
DB201700
OXO11215900 1 OXO11215900
Jemné struhadlo PROFI PLUS WMF
679 Kč
WM1871516030
OXO1271080 1 OXO1271080
176855 1 oskrabavac na citrony a8287f324f4a07d199457c28c12818c6
280 Kč
FDCK9109700
176837 odjadrovavac na jablka c4b3bde8098b646172cd9cf37548a154
180 Kč
FDCK8252300
Kráječ na pizzu SIGNORA Philippi 15 cm hnědý
759 Kč
PHP353016
Pizza kráječ Outdoorchef zelený
465 Kč
ODCH1449129
Vykrajovač na meloun F.Dick
279 Kč
FDCK9109112
struhadlo na syr forma alessi 1
1 690 Kč
ALZH03
176840 oboustranne tvoritko o 22 25 mm 4c332393bdde61b4b28a10379560d3ea
400 Kč
FDCK9109200
OXO1057961 1 OXO1057961
OXO20781 1 OXO20781
181376 struhadlo na syr todo alessi 1
2 028 Kč
ALRS08

Struhadla a kráječe - nejlepší způsob krájení ovoce a zeleniny

Jaké jsou výhody kuchyňských struhadel a kráječů?

Struhadla a kráječe vám pomohou rychleji a snadněji nakrájet zeleninu na malé a rovnoměrné kousky. Proto jsou velmi užitečné pro přípravu všech druhů salátů a zeleninových pokrmů.

Jaký je rozdíl mezi krouháním a strouháním zeleniny?

pojmy "strouhání" a "drcení" se často používají zaměnitelně, jedná se však o dva různé, ale příbuzné procesy. Skartování znamená nakrájení čehokoli na tenké proužky pomocí ručního nebo elektrického skartovače. Strouhání je naopak proces, při kterém se potraviny rozmělňují na krátké kousky podobné drobkům.

Jaké typy kuchyňských struhadel a kráječů najdete na Kulina?

Kulina nabízí výběr různých kuchyňských struhadel a kráječů vhodných na zeleninu i ovoce. Všechny naše výrobky jsou vysoce kvalitní kuchyňské nástroje od spolehlivých značek, jako je Microplane (značka specializující se na struhadla, která si často vybírají nejlepší šéfkuchaři), WMF a Joseph Joseph, takže si můžete být jisti, že vám naše struhadla vydrží dlouho.

Na stránkách Kulina najdete:

Jaká struhadla používají šéfkuchaři?

Mezi struhadla, která elitní kuchaři používají nejčastěji, patří struhadla značky Microplane. Značka je proslulá svými ručními struhadly a Zestery - jemnými struhadly ideálními pro strouhání zázvoru, česneku a citronové kůry.

Můžete si také prohlédnout naši sbírku kuchyňských robotů a elektrických sekáčků a krouhačů, které můžete použít na větší množství zeleniny a další kulinářské úkony kromě strouhání.