67 položek celkem
Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l FS84388241000
170879 081 353 28 100 sa p
2 492 Kč
FS81353281000
Univerzální pánev CERATAL COMFORT 26 cm, béžová, hliník, Fissler FS159220261000
159137 univerzalni panev adamant premium fissler 28 cm
3 475 Kč
FS13810528100
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 28 cm 3,2 l
2 920 Kč
FS159121281000
170876 081 353 24 100 sa p
2 223 Kč
FS81353241000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 20 cm 1,1 l
2 243 Kč –14 %
1 910 Kč
FS159121201000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Comfort Fissler
3 559 Kč
FS159105281000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 24 cm 2,1 l
2 613 Kč
FS159121241000
169940 138 105 24 100 0 persp n d (1)
3 559 Kč
FS138105241000
Pánev HAPPCHEN Fissler 16 cm 0,65 l
970 Kč
FS8316161000
4009209401973 ceratal wok 28cm sa perspective2
3 279 Kč
FS100820281000
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 390 Kč
FS006823350010
Pánev ADAMANT COMFORT Fissler 26 cm 2,2 l
2 680 Kč
FS159105261000
Fissler eco Wok Rot 101 801 32 100 sa nd
3 390 Kč
FS101801321000
133199 neprilnava panev o 24 cm adamant comfort fissler
2 922 Kč
FS159105241000
Pánev CERATAL COMFORT Fissler 28 cm 3,2 l
2 860 Kč
FS159220281000
Fissler eco Wok Blau 101 802 32 100 sa nd
2 659 Kč
FS101802301000
Adamant 100 800 30 100 sa p
3 390 Kč
FS100800301000
Univerzální pánev CERATAL CLASSIC 28 cm, béžová, hliník, Fissler FS157220281000
170363 1 panev cenit fissler 28 cm
1 662 Kč
FS45301281000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic Fissler
2 893 Kč
FS157304281000
084 823 30 600 SA
2 979 Kč –6 %
2 800 Kč
FS84823306000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem