69 položek celkem
Wok ORIGINAL PROFI 32 cm, stříbrná, nerezová ocel, Fissler FS084898320000
Wok pánev s poklicí Nanjing Fissler + napařovací vložkou 35 cm FS6833350010
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 730 Kč
FS006823350010
169940 138 105 24 100 0 persp n d (1)
2 975 Kč
FS138105241000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Comfort Fissler
2 975 Kč
FS159105281000
Fissler eco Wok Blau 101 802 32 100 sa nd
3 475 Kč
FS101802321000
Pánev CERATAL COMFORT Fissler 24 cm 2,1 l
2 375 Kč
FS159220241000
Pánev CERATAL COMFORT Fissler 28 cm 3,2 l
2 975 Kč
FS159220281000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic Fissler
2 725 Kč
FS157304281000
169715 045 301 02 100 sa
2 725 Kč
FS45301021000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 28 cm 3,2 l
1 750 Kč
FS157121281000
Pánev ADAMANT CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 500 Kč
FS157304261000
169499 045 300 02 100 sa
2 125 Kč
FS45300021000
084 823 30 600 SA
3 230 Kč
FS84823306000
133199 neprilnava panev o 24 cm adamant comfort fissler
2 375 Kč
FS159105241000
4009209401973 ceratal wok 28cm sa perspective2
3 225 Kč
FS100820281000
Univerzální pánev Cenit Fissler 28 cm
1 500 Kč
FS45300281000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
1 500 Kč
FS157121261000
170285 panev cenit fissler 20 cm
1 450 Kč
FS45301201000
170072 univerzalni panev cenit fissler 20 cm
1 000 Kč
FS45300201000
170288 170288 panev cenit fissler 24 cm
1 500 Kč
FS45301241000
Univerzální pánev CENIT 26 cm, černá, hliník, Fissler FS045301261000
Univerzální pánev LEVITAL+ FLAT 28 cm, černá, hliník, Fissler FS110100281000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 20 cm 1,1 l
1 250 Kč
FS159121201000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem