50 položek celkem
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Comfort Fissler
3 559 Kč
FS159105281000
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 390 Kč
FS006823350010
169940 138 105 24 100 0 persp n d (1)
3 559 Kč
FS138105241000
133199 neprilnava panev o 24 cm adamant comfort fissler
2 922 Kč
FS159105241000
169499 045 300 02 100 sa
2 080 Kč
FS45300021000
169715 045 301 02 100 sa
2 900 Kč
FS45301021000
Pánev ADAMANT COMFORT Fissler 26 cm 2,2 l
2 680 Kč
FS159105261000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 24 cm 1,7 l
2 129 Kč –12 %
1 860 Kč
FS157121241000
Univerzální pánev Cenit Fissler 24 cm
1 300 Kč –12 %
1 140 Kč
FS45300241000
Pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 24 cm 2,0 l
3 843 Kč
FS84378241000
170363 1 panev cenit fissler 28 cm
1 662 Kč
FS45301281000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 24 cm 2,1 l
2 613 Kč
FS159121241000
Univerzální pánev Cenit Fissler 28 cm
1 570 Kč
FS45300281000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 26 cm 2,6 l
2 609 Kč –7 %
2 410 Kč
FS159121261000
Nepřilnavá pánev O 20 cm Adamant Classic Fissler
1 875 Kč
FS157304201000
Vysoké víko Pure-pro collection 28 cm Fissler
2 280 Kč –9 %
2 060 Kč
FS84572286000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic Fissler
2 893 Kč
FS157304281000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 28 cm 3,2 l
2 843 Kč
FS157121281000
170285 panev cenit fissler 20 cm
1 719 Kč –15 %
1 450 Kč
FS45301201000
170072 univerzalni panev cenit fissler 20 cm
1 120 Kč
FS45300201000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 499 Kč –8 %
2 280 Kč
FS157121261000
Ochranná vložka pro skladování pánví Fissler 2 ks FS1006020000
155060 wok panev adamant premium fissler 28 cm
2 979 Kč –11 %
2 630 Kč
FS15780528100
Pánev ADAMANT CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 500 Kč –6 %
2 330 Kč
FS157304261000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem