14 položek celkem
Hmoždíř červený Burgundy Emile Henry
1 281 Kč –12 %
1 117 Kč
EH340255
Škrabka na brambory Victorinox červená
170 Kč
VN76073
Flambovací pistole de Buyer
1 439 Kč –32 %
972 Kč
DB204000N
stáhnout (3).jfif TEFK2305814
Škrabka rovná Duo 80005 Joseph Joseph
229 Kč
JS80005
OXO11259000 1 OXO11259000
Multifunkční nůžky červené TWIN® ZWILLING
1 250 Kč
ZW43964200
149423 skrabka na rajcata victorinox cervena
169 Kč
VN760751
Škrabka na rajčata a kiwi Peeler Victorinox červená VN760791
OXO11308600 1 OXO11308600
Nádoba na přípravu slaniny v mikrovlnce Lékué červená
549 Kč –8 %
LKE0220250R14M150
Univerzální otvírák Victorinox červený
460 Kč
VN76857
Otvírák na konzervy Duo 80015 Joseph Joseph
398 Kč
JS80015
34475 34475 skrabka joseph joseph duo 20165
209 Kč
JS20165

Další kuchyňské nástroje - vařte jako profesionál

Co jsou to kuchyňské nástroje?

Jak jistě dobře víte, kuchyňské náčiní jsou ruční spotřebiče, které se používají hlavně v kuchyni při přípravě pokrmů - všechny najdete na webových stránkách Kulina v kategorii kuchyňské vybavení, ale v této kategorii máme také další kuchyňské náčiní, které vám usnadní vaření, pečení, čištění a skladování. I ty nejjednodušší práce, jako je cezení těstovin nebo odměřování suchých ingrediencí, mohou být bez správného kuchyňského vybavení a náčiní obtížné, proto se ujistěte, že máte veškeré potřebné vybavení. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nákupy 10 základních kuchyňských potřeb.

Naše sbírka kuchyňského náčiní zahrnuje vše od mezzalun až po jednoduché nástroje, jako jsou nůžky. Na stránkách Kulina, můžete získat veškeré zásoby, které potřebujete k vybavení své kuchyně, od špičkových značek, jako jsou např WMF, Zwilling, Eva Solo, , atd.

Jaké typy kuchyňských nástrojů jsou k dispozici a k čemu slouží?

Na stránkách Kulina je k dispozici široký výběr kuchyňského náčiní a některé z nich jsou uvedeny níže:

  • Otvíráky na konzervy: Proříznou víko plechovky a otevřou ji.
  • Peelingy: Škrabka je kuchyňský nástroj, který slouží k snadnému odstranění slupky ovoce a zeleniny.
  • Kuchyňské nůžky: Tyto víceúčelové nástroje se v kuchyni používají k různým úkonům včetně stříhání masa, řezání bylinek a otevírání obalů.
  • Paličky na maso: Používají se k narovnávání masa, aby bylo měkčí.
  • Válečky: Tyto nástroje slouží k rozválení a zploštění těsta na pečení nebo smažení.
  • Minomety: Tyto nástroje se používají k drcení a mletí potravin, zejména koření a bylinek.
  • Nástroj na flambování: Používají se při efektní kulinářské metodě zapálení tekutin na bázi alkoholu v jídle za účelem ochucení a předvedení.
  • Parní koše: Tyto koše se používají k vaření zeleniny, mořských plodů nebo jiných potravin v páře, a to tak, že se vloží do koše nad vroucí vodu.
  • Kuchyňské kleště jsou také víceúčelovým kulinářským nástrojem, který se používá k držení, otáčení a servírování různých pokrmů.
  • Mezzaluny: Tyto obouruční zahnuté nože se používají k řezání bylinek, zeleniny a dalších předmětů.
  • Nakonec máme špízy na grilování jsou dlouhé dřevěné/kovové tyče, které se používají k navlékání a přípravě masových nebo zeleninových pokrmů.