Sous Vide Steba SV 100 Professional

Kód: STEBASV100
Značka: Steba
9 199 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sous Vide Steba SV 100 Professional je cirkulační zařízení vhodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min. Má podsvícený LCD displej a časovač. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sous Vide zařízení od výrobce Steba je v hodné pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide, což je dlouhé pomalé vaření při konstantní nízké teplotě. Přístroj udrží konstantní teplotu v jakékoliv nádobě o hloubce 15 cm a více, která je teplotně odolná. Má nerezové tělo, což vám zajistí jeho dlouhou životnost. Dokáže 30 litrů vody ohřát na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.Výhodou je jeho mobilní použití a podsvícený LCD displej, který vás informuje o zvolené i aktuální teplotě a je navíc vybaven časovačem. Sous Vide zachová v pokrmu maximum vitamínů a zajistí maximální šťavnatost a křehkost připravovaného jídla.

SPECIFIKACE

Rozměry vnější (vxšxh): 32 x 14,5 x 13 cm

Hmotnost: 2 kg

Příkon: 1500 W

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metoda vaření Sousvide umožňuje pomalé vaření za konstantní nízké teploty. Díky tomu bude váš pokrm měkký, šťavnatý a zachová se v něm maximum chutí a vůní.

Jedná se o zdravé vaření bez zbytečného tuku.

Toto cirkulační zařízení urdžuje teplotu v jakékoliv nádobě, která je teplotně odolná o hloubce 15 cm a více. Nemusíte tedy pořizovat Sous Vide hrnec. 

Přístroj ohřeje 30 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,1 °C přibližně za 45 min.

Cirkulace vody 7,5 l /min, mobilní použití. Možnost přípravy až 120 porcí na jednou.

Podsvícený LCD displej pro zvolenou teplotu, aktuální teplotu, časovač.

Nerezové tělo přístroje vám zajistí dlouhou životnost.

Možnost použití s vakuovými sáčky jiných výrobců.

minus

Vyšší pořizovací cena

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sous Vide hrnce a příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2 kg
Typ produktu: Vakuování a Sousvide
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: