Pekáč na ryby s poklicí mořská modř Staub
Kód: ST11223337Detailní popis produktu
Pekáč, který zajisté ocení všichni milovníci rybí kuchyně. Vyroben je ze smaltovaného litého železa, díky čemuž je odolný vůči nárazům i korozi, udržuje si stálou barevnost, a navíc disponuje excelentní tepelnou vodivostí.
- Pekáč ze smaltovaného litého železa
- Velká odolnost proti mechanickému opotřebení, skvělá vodivost tepla
- Pravidelným používáním se vytvoří přírodní nepřilnavý povrch
- Lze v něm připravenou rybu rovnou naservírovat na stůl
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pekáče |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| Materiál: | Litina |
| Počet kusů: | 1 ks |
| Vlastnosti: | Vhodné na indukci |
| Typ produktu: | Pekáč |
| Série: | Staub La Mer |
| Margin: | B |
| Výrobce: | Staub |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
|
✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí |
![]() |
Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.
Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.
