Krájecí deska Wüsthof dřevěná 21x21 cm
Kód: WU72911Detailní popis produktu
Krájecí prkénko je vyrobeno z pevného bukového dřeva, které chrání nože - čepele se méně tupí. Prkénko má přírodní vzhled, je obzvláště hygienické a vyznačuje se dlouhou životností. Ideální pracovní plocha pro krájení, aranžování a servírování jídel i občerstvení. Zaoblená rukojeť je bezpečně připevněna k prkénku a nabízí pohodlný úchop a držení. Kvalita a provedení splňují ty nejvyšší standardy.
Specifikace:
- Praktické krájecí a servírovací prkénko
- Pevné bukové dřevo chrání čepele
- Hygienické
- Dlouhá životnost
- Zaoblená rukojeť
- Pohodlný úchop a držení
- Nejvyšší standardy kvality
- Rozměry: 21 x 21 x 2,5 cm
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dřevěná kuchyňská prkénka |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| Barva: | Hnědá |
| Materiál: | Dřevo |
| Rozměr: | 21 cm |
| Počet kusů: | 1 ks |
| Typ produktu: | Kuchyňské prkénko |
| Margin: | E |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Výrobce: | WÜSTHOF |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
|
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
![]() |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.
