Emile Henry

Forma na biskupský chlebíček krémová Clay

vhodné i na sladký chléb a koláče

  • 880 Kč
  • skladem 1 ks
Do wishlistu

Varianty produktu:

Další barvy:

Kód: EH026180
Značka: Emile Henry
Série: Emile Henry Clay
Barva / rozměry: krémová Clay / 31 x 13 x 9,3 cm, V 2 l
Materiál: keramika HR®
vhodné do mikrovlnné trouby
vhodné do mrazáku
vhodné do myčky
vhodné do trouby do 250 °C

Popis produktu

Nová série zapékacích nádob určená speciálně pro sladké pokrmy rozšiřuje nabídku značky o další unikátní design s postranním vroubkováním, zatímco zbytek nádoby zůstává hladký. Moderní tvary jsou skvělým osvěžením sortimentu. Právě sladké recepty a pohoda spojená s jejich konzumací se stala inspirací pro tuto sérii "DEUCEURS", která je připravena pro vaše rodinné recepty i experimenty s moderní gastronomií. Vyberte si mezi pekáči, kulatou formou nebo formou na biskupský chlebíček, v barvách inspirovaných Francií a vášní pro pečení.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C.

Emile Henry je tradiční francouzská značka a od roku 1850 zásobuje domácnosti kvalitní burgundskou keramikou. Všechny produkty jsou z větší části vyráběny ručně, každý kus je tak originál. Na spodní straně vyražené označení např. JN3 není číslo Vašeho džbánku nebo formy, ale podpis řemeslníka a zároveň prchavá vzpomínka na okamžik, kdy výrobek vznikl ve francouzském Marcigny.

KÓD VÝROBCE: EH026180

O značce Emile Henry

Emile Henry

Emile Henry je tradiční francouzská značka vyrábějící kvalitní a originální keramiku. Její produkty se z oblasti Burgundska postupně rozšířily i do kuchyní mimo zemi galského kohouta a jsou dnes vnímány jako ideální spojení moderních technologií a tradičního přístupu.