Vidlička na maso CLASSIC 17 cm, rovná, WÜSTHOF
Kód: WU9030190016Detailní popis produktu
Tuto vidličku lze použít jako dranžírovací nebo servírovací. Poskytuje dobré držení v podstatě jakýchkoliv potravin. Pomocí hrotů lze otestovat, zda je pokrm připraven. Vidlička je vybavena ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera.
Specifikace:
- Praktická vidlička na maso
- Řada Classic
- Servírovací nebo dranžírovací
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty
- Skvěle padne do ruky
- Hygienická
- Lze mýt v myčce na nádobí
- Délka pracovní části: 16 cm
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Vidličky na maso |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| Barva: | Černá |
| Materiál: | Nerezová ocel |
| Rozměr: | 16 cm |
| Počet kusů: | 1 ks |
| Vlastnosti: | Vhodné do myčky |
| Typ produktu: | Kuchyňské náčiní |
| Margin: | D |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Výrobce: | WÜSTHOF |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
|
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
![]() |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.
