Univerzální vařič Sous Vide Steba SV 50

Kód: STEBASV50
4 599 Kč
Skladem (14 ks)

Sous Vide Steba SV 50 je ponorný vařič, který se používá pro vaření metodou Sous-vide. Maso připravené metodou Sous-Vide bude křehké a šťavnaté. Veškeré potraviny si navíc uchovají maximum vitamínů.

Vařič je přenosný, můžete jej použít v jakékoliv nádobě s hloubkou alespoň 15 cm. Snadno se používá, je vybaven LCD displejem, časovačem a přesnou regulací teploty. Je to ideální volba pro milovníky vaření při konstantní nízké teplotě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Univerzální ponorný vařič SV 50 od německého výrobce Steba je výborným pomocníkem při vaření metodou Sous-vide. Sous vide je v podstatě pomalé vaření při konstantní nízké teplotě, během kterého se v pokrmu zachová maximum štávy, chuti a vůně a také zdraví prospěšných látek. Maso vařené metodou Sous vide je měkké, křehké a šťavnaté. S tímto ponorným vařičem můžete vařit jako šéfkuchaři z nejlepších restaurací i vy. Vařič můžete používat v jakékoliv nádobě, která je hluboká více než 15 cm. Tělo vařiče je vyrobeno z nerezové oceli. Informaci o aktuální teplotě vám předá LCD displej. Můžete si nastavit časovač až na 99 h a přesná regulace teploty zajistí, vždy správnou teplotu pro daný typ vaření. Univerzální vařič Steba je mobilní, skladný a snadno použitelný. Vařte jako profesionálové!

SPECIFIKACE

Rozměry vnější (v x š x h): 37,5 x 8 x 10,5 cm

Rozměry balení (v x š x h): 40 x 10 x 12 cm

Hmotnost přístroje: 1,1 kg

Hmotnost balení: 1,2 kg

Příkon: 800 W

Typ vařiče: ponorný

Cirkulace vody: 0,8 l / min

Časovač: až 99 h

Materiál: nerezové tělo, odolný plast

Barva: černá, nerezová

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metoda vaření Sous-Vide umožňuje pomalé vaření za konstantní nízké teploty. Díky tomu bude váš pokrm měkký, šťavnatý a zachová se v něm maximum chutí a vůní.

Ponorný vařič je skladný a přenosný.

Můžete jej používat v jakékoliv nádobě hluboké alespoň 15 cm.

Stav aktuální teploty na LCD displeji, přesná regulace teploty, časovač.

minus

Vyšší pořizovací cena

PRAKTICKÉ RADY

Sousvide ponorný vařič Steba lze použít do jakékoliv nádoby o hloubce 15 cm a více.

Vařič SV 50 ohřeje 20 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,5 °C přibližně za 45 min.

Vhodné na sporák: NE

Vhodné do trouby: NE

Vhodné do myčky: NE

A jak to vlastně funguje?

Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.

season   seal   simmer


Ochutit

  Zavakuovat   Zlehka vařit

Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem.

 

 Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření 

 

Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vakuování a Sousvide
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Vakuování a Sousvide

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
HT Avatar autora | 3.5.2021
Spokojena.