Titanová pánev na indukci O 32 cm s nerezovou rukojetí Diamond Lite PRO WOLL

Kód: WL2532DLPI
Značka: WOLL
3 465 Kč –10 %
Titanová pánev na indukci O 32 cm s nerezovou rukojetí Diamond Lite PRO WOLL
3 465 Kč –10 % 3 099 Kč
Skladem (3 ks)

Špičkové nepřilnavé pánveDiamond Lite PRO hodné profesionálů potěší každého, kdo má rád kvalitu a dobrou kuchyni. Tyto robustní titanové pánve s nerezovou rukojetí německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓

Špičkové nepřilnavé pánveDiamond Lite PRO hodné profesionálů potěší každého, kdo má rád kvalitu a dobrou kuchyni. Tyto robustní titanové pánve s nerezovou rukojetí německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím.

Předností pánví Diamond Lite PRO je velmi rychlý přenos tepla a mimořádně odolný, diamanty dvakrát tvrzený, nepřilnavý povrch. Pánve se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc jsou velmi odolné proti poškrábání. Snadno se čistí a bez potíží snesou i mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní.

Elegantní design s matnou nerezovou rukojetí je nejen krásný na pohled, ale také velmi praktický. Nosná část ergonomických rukojetí je vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Použitá nerezová ocel se snadno čistí, je hygienická, odolná proti nárazům i potravinovým kyselinám a především vhodná pro zapékání v troubě. Díky vysoké kvalitě zpracování a odolnosti materiálů jsou tak pánve Diamond Lite PRO vhodné pro kuchaře amatéry i profesionální využití.

Série Diamond Lite PRO

  • Špičkové pánve pro každodenní i profesionální použití, patentovaná výroba
  • Odlévané ručně, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost
  • Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi
  • Robustní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře
  • Odolné nerezové rukojeti v ergonomickém designu
  • S otvorem pro zavěšení, vhodné pro zapékání v troubě
  • Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku
  • Dvakrát tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA
  • Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní
  • Odolá teplotám až 300 °C, vhodné i pro smažení při vysokých teplotách
  • Cca 8 mm silné dno z feromagnetické oceli vyráběné speciálně pro WOLL
  • Extrémně rychlý přenos tepla po celém povrchu
  • Lze použít na všech druzích tepla, ideální na indukci
  • Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím
  • Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům
  • Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání
  • Velmi snadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí

WOLL profesionální lité produkty jsou synonymem první kvalitní třídy. Pyšní se dlouhotrvajícími nepřilnavými povrchy, vkusným designem a nejlepšími možnými výsledky vaření.

Použité technologie a materiály

WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu.

Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, dvakrát tvrzená za pomoci částic diamantu, nejtvrdšího nerostu naší planety. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Unikátní metoda výroby indukčního plátu z feromagnetické oceli zajišťuje rovnost dna a rychlé a rovnoměrné zahřátí pánve bez tepelných ztrát.

Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 300 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Diamond Lite PRO také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se velmi snadno čistí.

Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL

Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.

Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

  • Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
  • Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
  • Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

  • Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
  • Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
  • Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
  • Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
  • Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
  • Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
  • Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.