Sada nožů na zeleninu Wüsthof - Vánoční edice 3 ks
Kód: WU1065370301Detailní popis produktu
Už vás nebaví kupovat na Vánoce nepraktické dárky, které se nikomu nelíbí a své místo najdou leda na dně skříně? Pak zvolte jako dárek tuto praktickou sadu nožů vysoce kvalitní značky Wüsthof, která se neztratí v žádné kuchyni. Sada obsahuje pestrobarevné nože z kvalitní nerezové oceli o tvrdosti 56 HRC, s pohodlnými rukojeťmi ze syntetického materiálu - univerzální nůž, nůž na zeleninu/špikovací nůž a nůž na loupání.
Univerzální nůž v červené barvě má zaoblenou čepel s vroubkovaným ostřím o délce 10 cm. Využijete jej na menší krájení všeho druhu - zeleniny, ovoce s pevnou slupkou, sýrů, uzenin, rohlíků a mnoho dalšího. Zelený nůž na zeleninu s tenkou čepelí a rovným ostřím o délce 8 cm je perfektní na sekání cibule či bylinek. Pomůže vám však i se sekáním, čištěním i zdobením ovoce a zeleniny. Bílý nůž má krátkou zakřivenou čepel ve tvaru ptačího zobáku, díky které pohodlně oloupete, vyřežete i nazdobíte ovoce i zeleninu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.