Hrnce, Strana 2

Výpis článků

Potřebujete parní hrnec? Pro zdravé vaření se hodí!

Hledáte zdravý, šetrný a přitom maximálně efektivní způsob přípravy jídla? Pak pro vás bude parní hr...

Rendlík: Malý velký pomocník - jak vybrat ten nejlepší

Na ohřev mléka, uvaření vajec, rozpuštění másla, domácí pudink, dětské kaše i svařené víno. Rendlík ...

Kastroly – mistři pomalého vaření a dušení

Potřebujete ho na všechno, co začíná restováním cibulky a končí bohatou omáčkou. Na maso na víně, ze...

Sada hrnců: jak vybrat tu nejlepší?

Potřebuji celou sadu hrnců nebo je lepší vybrat jen pár konkrétních kousků? Na jedné straně láká jed...

Klasické hrnce - jak vybrat ten, který vám vydrží roky?

Pokud si chcete pořídit do své kuchyně jen jeden základní hrnec, bude to právě ten klasický. Pod tím...

Nádobí De Buyer: praktické srovnání sérií

Věděli jste, že nádobí De Buyer je jedním z nejvyhledávanějších mezi profesionálními kuchaři po celé...

Jaké nádobí lze mýt v myčce

Asi je vám jasné, že ne každé nádobí je vhodné do myčky. Některé materiály se mohou poškodit, ztrati...

8 otázek o indukci, na které musíte znát odpověď!

Indukční desky jsou moderní, rychlé a úsporné. V dnešní době je indukční vaření rozšířené, přesto me...

Hrnce - nákupní rádce

Jak často si kupujete nové hrnce? Většina domácností si kupuje častěji nové auto než nové nádob...

Ovládací prvky výpisu

19 položek celkem