60 položek celkem
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 390 Kč
FS006823350010
170879 081 353 28 100 sa p
2 598 Kč
FS81353281000
Adamant 100 800 30 100 sa p
3 390 Kč
FS100800301000
159137 univerzalni panev adamant premium fissler 28 cm
3 475 Kč
FS13810528100
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic Fissler
3 177 Kč
FS157304281000
Fissler eco Wok Rot 101 801 32 100 sa nd
3 418 Kč
FS101801321000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Comfort Fissler
2 999 Kč –11 %
2 657 Kč
FS159105281000
Fissler eco Wok Blau 101 802 32 100 sa nd
2 681 Kč
FS101802301000
4009209401973 ceratal wok 28cm sa perspective2
3 279 Kč –22 %
2 538 Kč
FS100820281000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 499 Kč –11 %
2 201 Kč
FS157121261000
170876 081 353 24 100 sa p
2 295 Kč
FS81353241000
Wok ADAMANT 32 cm, černá, hliník, Fissler
4 299 Kč –20 %
3 430 Kč
FS100800321000
Pánev ADAMANT CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 500 Kč –6 %
2 330 Kč
FS157304261000
Pánev ADAMANT COMFORT Fissler 26 cm 2,2 l
2 681 Kč
FS159105261000
Fissler eco Wok Blau 101 802 32 100 sa nd
3 389 Kč
FS101802321000
Univerzální pánev Cenit Fissler 28 cm
1 570 Kč
FS45300281000
Univerzální pánev Adamant premium Fissler 26 cm
3 229 Kč –19 %
2 609 Kč
FS13810526100
Pánev CENIT SNACK Fissler 18 cm 0,7 l
909 Kč –5 %
863 Kč
FS45300181000
169715 045 301 02 100 sa
3 049 Kč –10 %
2 738 Kč
FS45301021000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 26 cm 2,6 l
2 609 Kč –17 %
2 157 Kč
FS159121261000
084 823 30 600 SA
2 890 Kč
FS84823306000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem