Pánev All Steel Fiskars 28 cm

Kód: FISK1023761
Značka: Fiskars
2 889 Kč –10 %
700165066 2 grande
2 889 Kč –10 % 2 590 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Kvalitní nerezová pánvička Fiskars pro zvláštní příležitosti. Nerezová držadla. Efektivní třívrstvé dno. Pro všechny typy sporáků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení.

Nerezové nádobí All Steel Fiskars:

  • vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10
  • odolné proti poškrábání
  • madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené
  • keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná
  • silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání
  • vhodné pro všechny druhy sporáků
  • vyrobeno ve Finsku
  • lze mýt v myčce

Technické údaje:

  • Objem: 251 l
  • Průměr: 28 cm
  • Hmotnost: 1,6 kg

Použití a údržba

Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna.

Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost.

Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: