Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem O 20 cm Concept WOLL

Kód: WL520NC
Značka: WOLL
999 Kč –15 %
New Project70
999 Kč –15 % 840 Kč
Skladem (7 ks)

Nerezové nepřilnavé pánve Concept německé značky WOLL jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 s kapslovým sendvičovým dnem a rozšířenými okraji pro snadné vylévání bez odkapávání. Můžete je použít na všech druzích plotýnek včetně indukce a také pro zapékání v troubě až do 200 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓

Nerezové nepřilnavé pánve Concept německé značky WOLL jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 s kapslovým sendvičovým dnem a rozšířenými okraji pro snadné vylévání bez odkapávání. Můžete je použít na všech druzích plotýnek včetně indukce a také pro zapékání v troubě až do 200 °C.

Pánve Concept jsou vyrobeny v moderním přitažlivém designu a opatřeny syntetickými rukojeťmi, jež velmi dobře sedí v ruce. Pro svůj třívrstvý nepřilnavý povrch ILAG Ultimate vyráběný švýcarskou technologií jsou vhodné pro přípravu choulostivých potravin a smažení s nízkým množstvím tuku. ILAG je oblíbený pro jeho excelentní nepřilnavé vlastnosti, odolnost proti poškrábání a absenci PFOA. Pánve mají 10letou záruku na rovnost dna a 2 roky na nepřilnavý povrch.

Pánve série Concept

  • Pro smažení a vaření s malým množstvím tuku
  • Nepřilnavý povrch ILAG Ultimate – švýcarská technologie
  • Vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10
  • 5 mm široké kapslové sendvičové dno
  • Vhodné na všechny druhy tepla, ideální na indukci
  • Ergonomická rukojeť z tepelně odolného plastu
  • Opatřena otvorem pro zavěšení
  • Lze použít pro zapékání v troubě do 200 °C
  • Rozšířené okraje pro čisté vylévání bez ukapávání
  • Snadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí
  • Logo značky na přední straně pánve

Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL

Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.

Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

  • Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
  • Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
  • Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

  • Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
  • Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
  • Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
  • Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
  • Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
  • Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
  • Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Univerzální a klasické pánve
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.75 kg
Materiál: Nerezová ocel
Rozměr: 20 cm
Typ produktu: Univerzální pánev
Série: WOLL Concept
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.