Výplň z akátového dřeva Big Green Egg

Kód: BGE120250
Značka: Big Green Egg
3 460 Kč
Skladem (3 ks)

Nástavbový rám stolu je součástí modulárního pracovního stolu, kde jsou všechny komponenty navzájem kompatibilní a lze je neomezeně kombinovat. Výplň z akátového dřeva můžete umístit dle vaší představy do některé ze třech úrovní "pater" rámu a vytvořit tak poličku na vše, co potřebujete mít během grilování po ruce. Navíc akátové dřevo pěkně kontrastuje cs černou barvou rámu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem.

Nástavbový rám stolu je součástí modulárního pracovního stolu, kde jsou všechny komponenty navzájem kompatibilní a lze je neomezeně kombinovat. Výplň z akátového dřeva můžete umístit dle vaší představy do některé ze třech úrovní "pater" rámu a vytvořit tak poličku na vše, co potřebujete mít během grilování po ruce. Navíc akátové dřevo pěkně kontrastuje cs černou barvou rámu.

  • Praktická výplň z akátového dřeva
  • Jednoduchá údržba - stačí otřít vlhkým hadříkem a občas naolejovat

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro grily na dřevo a dřevěné uhlí
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 6.5 kg
Materiál: Dřevo
Typ produktu: Příslušenství ke grilům
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

1

2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG
✓ Celosvětově jedny z nejlepších produktů ve své třídě
✓ Používá materiály vyvinuté americkou NASA
✓ Více než 40 let historie, výjimečná kvalita a odolnost, inovace

104332

Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.

Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.