Půlkruhový pečící kámen pro convEGGtor Big Green Egg Large

Kód: BGE121035
Značka: Big Green Egg
1 470 Kč
Skladem (1 ks)

Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. V kombinaci s convEGGtorem vytvoří dokonalou pec.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem.

Pečící kámen patří mezi nejoblíbenější Big Green Egg® příslušenství. Upečete si na něm pizzu jako z italské pizzerie, chléb jako od pekaře a koláč jako od babičky. K dispozici je kulatá nebo poloviční verze. To pro případ, že byste chtěli druhou část grilu souběžně využít ke klasickému rožnění. V kombinaci s convEGGtorem vytvoří dokonalou pec.

  • Pečící kámen pro extra křupavou kůrku a pečení pizzy, chleba, koláčů
  • Lze umístit na nerezový rošt
  • Možno využít i k uchování grilovaných hotových jídel v teple
  • K dispozici kulatá i poloviční verze
  • Poloviční verze k dispozici ve velikostech L, XL, 2XL

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilovací nádobí, Příslušenství ke grilům Big Green Egg
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2.67 kg
Typ produktu: Příslušenství ke grilům
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

1

2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG
✓ Celosvětově jedny z nejlepších produktů ve své třídě
✓ Používá materiály vyvinuté americkou NASA
✓ Více než 40 let historie, výjimečná kvalita a odolnost, inovace

104332

Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.

Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.