Postranní akátové stolky Big Green Egg Large

Kód: BGE121127
Značka: Big Green Egg
6 009 Kč
Skladem (4 ks)

Přídavné odkládací stolky Acacia Wood EGG Mates® pro více prostoru k odložení nádobí, náčiní nebo ingrediencí. Akátové dřevo použité na "křídla" EGGu je odolné, stálobarevné a nevyžaduje složitou údržbu a odolává i vyšším teplotám. Po grilování je můžete navíc snadno sklopit. Balení obsahuje pravou a levou odkládací desku pro gril Big Green Egg Large.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přídavné odkládací stolky Acacia Wood EGG Mates® pro více prostoru k odložení nádobí, náčiní nebo ingrediencí. Akátové dřevo použité na "křídla" EGGu je odolné, stálobarevné a nevyžaduje složitou údržbu a odolává i vyšším teplotám. Po grilování je můžete navíc snadno sklopit. Balení obsahuje pravou a levou odkládací desku pro gril Big Green Egg Large.

  • Dřevěné postranní odkládací stolky pro více místa při grilování
  • Pro odložení talíře s masem, misky s marinádou, prkénka či koření...
  • Vyrobeno z tvrdého akátového dřeva ošetřeného tenkou vrstvou oleje
  • Dodávané s kovovými držáky
  • Snadná instalace a možnost sklopení
  • Jednoduchá údržba vlhkým hadříkem, po použití osušte
  • Rozměry 44 x 28 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro grily na dřevo a dřevěné uhlí
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 3 kg
Materiál: Dřevo
Rozměr: 30 cm
Typ produktu: Příslušenství ke grilům
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

1

2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG
✓ Celosvětově jedny z nejlepších produktů ve své třídě
✓ Používá materiály vyvinuté americkou NASA
✓ Více než 40 let historie, výjimečná kvalita a odolnost, inovace

104332

Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.

Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.