Pohrabáč pro grily Big Green Egg Small, Mini, MiniMax

Kód: BGE119513
Značka: Big Green Egg
540 Kč
Skladem (4 ks)

Pohrabáč (Ash Tool) má vlastně dvojí funkci: jednoduše pomocí něj odstraníte z Big Green Egg popel, ale zároveň ho můžete použít i na rovnoměrné rozdělení dřeveného uhlí před tím než EGG zapálíte. Tento praktický nástroj se velmi dobře doplňuje s lopatkou na popel Ash Removal Pan.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva. Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem.

Abyste mohli v průběhu používání vašeho EGG optimálně regulovat teplotu, je důležité, aby v EGG bylo co nejméně popela. Naštěstí je tu pro vás pohrabáč Ash Tool. Kovovým koncem jednoduše vše před začátkem práce s EGG posunete na bok, což opět prospěje i vašemu jídlu. Pohrabáč Ash Tool je dostupný ve třech verzích a po použití ho můžete znovu pověsti na svoje místo.

Pohrabáč (Ash Tool) má vlastně dvojí funkci: jednoduše pomocí něj odstraníte z Big Green Egg popel, ale zároveň ho můžete použít i na rovnoměrné rozdělení dřeveného uhlí před tím než EGG zapálíte. Tento praktický nástroj se velmi dobře doplňuje s lopatkou na popel Ash Removal Pan.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro grily na dřevo a dřevěné uhlí
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 2 kg
Typ produktu: Příslušenství ke grilům
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

1

2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG
✓ Celosvětově jedny z nejlepších produktů ve své třídě
✓ Používá materiály vyvinuté americkou NASA
✓ Více než 40 let historie, výjimečná kvalita a odolnost, inovace

104332

Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.

Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.