Nůž na chleba ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 32 cm, hnědá, Güde

Kód: GUDEV43132RL
Novinka
7 690 Kč
Skladem (2 ks)

Jedinečná série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA vás přenese do italských Benátek... nebo ještě lépe - kousek Benátek přenese k vám... vyberte si sami!

  • nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím ve speciální italské edici
  • dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné
  • nevhodné do myčky na nádobí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní výhody:

  • nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím ve speciální italské edici
  • nůž je ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou
  • dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné
  • ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici
  • po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích
  • kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti
  • broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu
  • ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností
  • ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování
  • celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky
  • součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA
  • každý nůž je balen v eko friendly balení

Dodatečné informace:

  • délka čepele: 32 cm
  • délka rukojeti: 13 cm
  • materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • nevhodné do myčky na nádobí

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chléb a pečivo
Hmotnost: 0.473 kg
Barva: Hnědá
Materiál: Nerezová ocel
Rozměr: 45 cm
Délka čepele: 32 cm
Typ produktu: Nůž na pečivo
Série: Güde Bricole di Venezia
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: