Naběračky na polévky a omáčky

9 položek celkem
Servírovací lžíce GREEN TOOL 25,5 cm, zelená, Eva Solo ES531533
Naběračka GREEN TOOL 28 cm, zelená, Eva Solo
480 Kč
ES531535
NV160670010 1
169 Kč
NV160670010
Servírovací lžíce PRO, na rýži, silikon, ZWILLING ZW37160034
Servírovací lžíce EVA TRIO, velká, nylon, Eva Solo ES118606
Servírovací lžíce PRO, silikon, ZWILLING
862 Kč
ZW37160009
Servírovací lžíce PRO, na rýži, ZWILLING
804 Kč
ZW37160033
Servírovací lžíce PRO, ZWILLING
815 Kč –16 %
681 Kč
ZW37160024

Naběračky na polévky a omáčky – elegance a pohodlí při servírování

Naběračka je jedním ze základních kuchyňských pomocníků, bez kterého si lze jen těžko představit pohodlné servírování polévek, omáček nebo dušených pokrmů. Správně navržená naběračka usnadňuje nabírání tekutých jídel, zabraňuje nechtěnému rozlití a dodává stolování upravený vzhled.

Proč si pořídit kvalitní naběračku?

Kvalitní naběračka má ergonomickou rukojeť, optimální velikost nabírací části a je vyrobená z materiálů odolných vůči vysokým teplotám. Díky správnému tvaru umožňuje pohodlné nabírání polévky i jemných omáček, aniž by docházelo ke zbytečnému odkapávání. Elegantní design navíc krásně doplní prostřený stůl při každodenním i slavnostním stolování.

Náš tip
Přečtěte si také
->
Image
Potřebujete servírovací pánev?
Nebo je to jen další věc, která bude zabírat místo v kuchyni? Pravdou je, že servírovací pánve mají jednu obrovskou výhodu – jsou neuvěřitelně praktické a šetří váš drahocenný čas.

Nejlepší naběračky na trhu

Pokud hledáte naběračky, které kombinují funkčnost s moderním designem, doporučujeme produkty značky Eva Solo. Jejich kuchyňské náčiní je známé pro svůj minimalistický vzhled, chytrá řešení a vysokou odolnost, takže skvěle zapadne do každé moderní kuchyně i jídelny.

Tip na závěr

Pro dokonale sladěné stolování kombinujte naběračky na polévky a omáčky s kvalitními polévkovými mísami, praktickými servírovacími příbory a stylovými hlubokými talíři. Správně vybrané náčiní totiž přispěje nejen ke snadnému servírování, ale i k celkovému zážitku z jídla.