Připravit dokonale šťavnatý steak vyžaduje nejen dovednosti, ale i správné nádobí. Pro milovníky masa jsou ocelové pánve jasnou volbou – odolné, všestranné a skvěle vedou teplo. Objevte, proč by ani ve vaší kuchyni tahle nezničitelná stálice neměla chybět.
- Odolá všem teplotám
Ocel má skvělou tepelnou odolnost a díky tomu můžete naplno využívat výhod vaření při vysokých teplotách. Ocel také dobře vede i akumuluje teplo. Pro přípravu masa na prudko je to ideální volba. - Zlepšuje svoje vlastnosti
Čím více na ocelové pánvi vaříte a smažíte, tím má lepší vlastnosti. Používáním pánev zčerná, což není na škodu, ale naopak jde o pozitivní změnu. O kterém jiném nádobí můžete říct, že se s přibývajícími roky zlepšuje? - Absolutně nezávadná
Povrch železné pánve je velmi tvrdý a při běžném používání jej nijak nepoškrábáte. Z ostatních pánví se můžou při vaření uvolňovat povrchové úpravy a dostávat do jídla, u oceli se vám to v žádném případě nestane. - Všechny zdroje tepla
Ocel je feromagnetický kov, proto s ním lze jídlo připravovat na všech zdrojích tepla včetně indukce. Takže nebudete muset při pořízení indukčního vařiče řešit, co s touhle pánví. - Robustní a pevná
Ocelové nádobí už na první pohled působí bytelným dojmem a nejen, že tak působí, ono bytelné opravdu je. Při správném zacházení vám bude sloužit dlouhé roky a možná svoji milovanou pánev odkážete i svým potomkům.