70 položek celkem
170879 081 353 28 100 sa p
2 598 Kč
FS81353281000
133199 neprilnava panev o 24 cm adamant comfort fissler
2 375 Kč –18 %
1 924 Kč
FS159105241000
Adamant 100 800 30 100 sa p
3 390 Kč
FS100800301000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Classic Fissler
3 177 Kč
FS157304281000
170876 081 353 24 100 sa p
2 295 Kč
FS81353241000
Pánev CENIT SNACK Fissler 18 cm 0,7 l
909 Kč –5 %
863 Kč
FS45300181000
Nepřilnavá pánev O 28 cm Adamant Comfort Fissler
2 999 Kč –11 %
2 657 Kč
FS159105281000
159137 univerzalni panev adamant premium fissler 28 cm
3 475 Kč
FS13810528100
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 26 cm 2,6 l
2 609 Kč –17 %
2 157 Kč
FS159121261000
Pánev LEVITAL CLASSIC Fissler 26 cm 2,2 l
2 499 Kč –11 %
2 201 Kč
FS157121261000
170459 045 501 28 100 sa
2 109 Kč –11 %
1 867 Kč
FS45501281000
170072 univerzalni panev cenit fissler 20 cm
1 120 Kč
FS45300201000
170288 170288 panev cenit fissler 24 cm
1 841 Kč –19 %
1 474 Kč
FS45301241000
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 390 Kč
FS006823350010
Wok ADAMANT 32 cm, černá, hliník, Fissler
4 299 Kč –20 %
3 430 Kč
FS100800321000
Sada pánví ADAMANT COMFORT, sada 2 ks, černá, hliník, Fissler FS159105021010
Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION Fissler 28 cm 3,0 l FS84388281000
Univerzální pánev Cenit Fissler 28 cm
1 570 Kč
FS45300281000
170363 1 panev cenit fissler 28 cm
1 731 Kč
FS45301281000
Sada pánví CENIT RED, sada 2 ks, červená, hliník, Fissler FS45304021000
Pánev LEVITAL COMFORT Fissler 20 cm 1,1 l
2 243 Kč –7 %
2 070 Kč
FS159121201000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem