Univerzální pánev s odnímatelnou rukojetí Woll Eco Lite IND 20 cm

Kód: WL1520ELI
Značka: WOLL
1 485 Kč –10 %
Univerzální pánev s odnímatelnou rukojetí Woll Eco Lite IND 20 cm
1 485 Kč –10 % 1 329 Kč
Skladem (2 ks)

Vysoce kvalitní pánev z dílny německé značky Woll. Řada nádobí s eko zaměřením - 100% recyklovatelný hliník, v rukojeti až 40 % přírodních materiálů. Lehká pánev o průměru 20 cm s nepřilnavým povrchem a odnímatelnou rukojetí. Vhodná do trouby, myčky i na indukci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓

Pokud hledáte praktickou pánev, která nebude velkým zatížením pro životní prostředí, zvolte německou značku Woll a její pánev z řady nádobí Eco Lite.

Pánev o průměru 20 cm byla vyrobena ze 100% recyklovatelného hliníku. Do rukojeti bylo přidáno až 40 % složek z přírodních obnovitelných zdrojů. Pánev je díky použitým materiálům až o 35 % lehčí, než její "kolegyně" z řady Diamond Lite. Má nepřilnavý povrch, který zabraňuje připalování a snadno se čistí.

Velkou výhodou je odnímatelná rukojeť, která umožní pohodlné skladování a zapékání i v menší troubě (díky své kvalitě a silnému dnu je vhodná do trouby i myčky na nádobí). Používat ji můžete na všech typech plotýnek včetně indukce.

Hlavní výhody pánve Woll Eco Lite IND:

  • Praktická pánev z kolekce Eco Lite
  • Německá značka Woll
  • Pro menší zátěž na životní prostředí
  • 100% recyklovatelný hliník
  • V rukojeti až 40 % přírodních materiálů
  • Až o 35 % lehčí než pánve z kolekce Diamond Lite
  • Nepřilnavý povrch
  • Silné dno
  • Snadné čištění
  • Odnímatelná rukojeť
  • Snadné skladování i používání v troubě
  • Vhodná do myčky na nádobí
  • Na všechny typy plotýnek včetně indukce

Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL

Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.

Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

  • Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
  • Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
  • Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

  • Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
  • Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
  • Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
  • Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
  • Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
  • Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
  • Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.