Produkt se už neprodává

Pánev Ø 24 cm CeraDur®

vnější leštěná úprava

Zavolejte nám na 800 112 212 nebo napište, poradíme vám.

Popis produktu

Na nerezové pánvi klasického tvaru s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek.

Ať již jste šéfkuchař nebo zapálený amatér, klasická pánev na smažení s vyšším okrajem nesmí chybět ve vaší výbavě! S její pomocí dokážete vykouzlit vše, od vajec na slanině až po vybrané delikatesy tzv. "haute-cuisine".

Klasický kulatý tvar s vyšším okrajem je velmi praktický například pro přípravu různých omelet, masových a zeleninových směsí, rizot, těstovin s krémovými omáčkami či pokrmů z mořských plodů. Karbanátky, lívanečky, rychlé soté – fantazii se meze nekladou!

Kombinace těch nejkvalitnějších materiálů vám zaručí vždy nejlepší výsledek, ať již opékáte, smažíte či restujete. Široký okraj umožňuje pohodlné vylévání obsahu pánve bez rozlití.

Pánve s nepřilnavým povrchem CeraDur® jsou odolné extrémně vysokým teplotám, umožňují zdravé vaření pouze s minimálním množstvím tuku a skvěle se také čistí.

Masivní ocelové jádro s patentovaným dnem TransTherm má dobrou tepelnou vodivost, pánev se zahřívá rovnoměrně a následně si velmi dobře drží tu správnou teplotu. Šetříte tak cennou energii a vaříte úsporně.

Pánve jsou velmi vhodné na prudké smažení a opékání při vysokých teplotách a můžete je používat také na indukčních plotýnkách.

Ergonomicky tvarovaná rukojeť z ušlechtilé nerezové oceli nepálí a umožňuje pohodlnou a bezpečnou manipulaci při vaření i servírování pokrmů.

  • Z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®
  • Vnější povrch je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný
  • Dobře snáší i vysoký žár – odolá teplu až do 400 °C
  • V troubě možno použít do 250 °C
  • Patentovaná konstrukce dna TransTherm®
  • Rovnoměrné zahřátí, perfektní rozvod i udržení tepla
  • Snadné, energeticky úsporné vaření
  • Ergonomická nerezová rukojeť pro bezpečnou manipulaci
  • Vnitřní nepřilnavý povrch CeraDur® na keramické bázi
  • Nejlepších výsledků dosáhnete s použitím malého množství oleje
  • Smažte, duste, fritujte i zprudka opékejte i při vysokých teplotách
  • Pro všechny typy plotýnek včetně indukce
  • 2 roky záruka na nepřilnavý povrch
  • Snadno se čistí, myjte v ruce

Tipy na smažení:

Oleje lisované za studena nejsou vhodné pro smažení na nepřilnavém povrchu, protože jsou při vyšších teplotách nestabilní a jejich složky by se mohly napojit na nepřilnavý povrch a omezit tak jeho nepřilnavé vlastnosti.

Másla či margaríny by se neměly zahřívat na více než 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodí se např. pro smažení vajec, palačinek, obalovaných potravin či ryb. Tuk pozvolna zahřívejte, až se objeví malé bublinky, snižte příjem tepla, počkejte až tuk vybublá. Poté můžete začít smažit.

Milovníkům vaření doporučujeme pro smažení přepuštěné máslo. Neobsahuje vodu a bílkoviny, hodí se pro jemné smažení i pro restování při vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má specifickou chuť a odlišné vlastnosti od běžného stolního másla.

Běžně používané rostlinné oleje, např. řepkový, slunečnicový, či smíšené oleje, vydrží smažení při vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Hodí se pro smažení či fritování většiny potravin, především pak pro restování masa. Při jejich používání ohlídejte, aby nebyl zbytečně přepalován. Pokud olej začne kouřit, je rozpálen na příliš vysokou teplotu.

Ztužené rostlinné tuky také vydrží vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Obvykle jsou prodávány v blocích, snadno se porcují. Jsou ideální pro smažení dozlatova. Hodí se pro smažení moučných pokrmů (např. palačinek) a obalovaných potravin (řízků).

KÓD: WM0748246021

Zobrazit celý popis produktuSkrýt celý popis produktu