Pánev na soté Logic Pro XR IND Woll s poklicí a odnímatelnou rukojetí 24 cm

Kód: WL1724PLCIL
Značka: WOLL
4 000 Kč –11 %
WL1724PLCIL
4 000 Kč –11 % 3 559 Kč
Skladem (2 ks)

Pánev na soté Diamond XR Pro Logic o průměru 24 cm s extra odolným pětivrstvým nepřilnavým povrchem, tvrzeným diamantem. Dvakrát tvrzený povrch je odolný proti poškrábání a je vyroben bez PFOA. Toto špičkové nádobí s nepřilnavou vrstvou je ideální pro zdravé vaření bez použití tuku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓

Pánev na soté Diamond XR Pro Logic o průměru 24 cm s extra odolným pětivrstvým nepřilnavým povrchem, tvrzeným diamantem. Dvakrát tvrzený povrch je odolný proti poškrábání a je vyroben bez PFOA. Toto špičkové nádobí s nepřilnavou vrstvou je ideální pro zdravé vaření bez použití tuku.

Tělo nádobí je vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, díky které rychle akumuluje a distribuuje teplo po celém povrchu. Je odlito z jednoho kusu, díky čemuž je vysoce odolné vůči mechanickému a termickému poškození. Je robustní a tvarově stálé, pro svou vysokou kvalitu je vhodné pro profesionální i amatérské kuchaře. Velmi vysoká odolnost povrchu umožňuje používat i kovové náčiní.

Tepelně odizolovaná ergonomická rukojeť z nerezové oceli je odnímatelná a při skladování vám šetří místo. Součástí pánve je i celonerezová poklice s nerezovým úchytem. 8 mm silné dno z feromagnetické oceli je vyráběné speciálně pro WOLL. Zesílené okraje pánve zabezpečují lepší odolnost proti nárazům.

Nádobí Diamond XR Pro Logic je vhodné pro všechny typy vařičů včetně indukce a je možné jej také použít v troubě do 250°C (bez rukojeti). Velmi snadno se čistí a lze ho mýt v myčce nádobí.

Specifikace:

  • Průměr: 28 cm
  • Výška: 7 cm
  • Objem: 2,5 l

Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL

Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.

Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

  • Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
  • Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
  • Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

  • Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
  • Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
  • Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
  • Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
  • Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
  • Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
  • Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.