Okrajovací nůž Create Wüsthof růžový 6 cm
Kód: WU1225304106Detailní popis produktu
Nůž je ideální zejména na loupání a čištění zaoblené zeleniny a ovoce: tento malý, šikovný loupací nůž - také známý jako vykrajovací nůž - s krátkou zakřivenou čepelí ve tvaru ptačího zobáku usnadňuje rychlé loupání potravin, jako jsou brambory nebo jablka, při zachování cenných vitamínů přítomných pod slupkou. Hladké ostří tohoto nože umožňuje velmi přesné řezy, proto je ideálním pomocníkem také pro vyřezávání a zdobení ovoce a zeleniny.
Specifikace:
- Praktický nůž na loupání a čištění zeleniny
- Skvělý i pro vykrajování a vyřezávání
- Z řady Create
- Délka čepele: 6 cm
- Výška čepele: 1,8 cm
- Délka rukojeti: 10,6 cm
- Tvrdost: 56 HRC
- Materiál rukojeti: syntetika
- Výrobní metoda: laser-cut
- Barva: růžová
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vykošťovací nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Barva: | Růžová |
Materiál: | Nerezová ocel |
Rozměr: | 6 cm |
Délka čepele: | 6 cm |
Typ produktu: | Speciální nůž |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.