Ocílka diamantová 23 cm zrnitost J 240 WÜSTHOF
Kód: WU4482Detailní popis produktu
Diamantová ocílka WÜSTHOF umožňuje dokonalé, jemné a především rychlé broušení nožů. Je nutné počítat s tím, že diamantový povrch se používáním obrušuje, stejně tak materiál čepele nože je obrušován. Plastová rukojeť s kovovým poutkem pro zavěšení.
- Slouží k vytvoření nového ostří nože
- Potažená průmyslovými diamanty
- Plastová rukojeť s očkem pro zavěšení
Použití je snadné:
- Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce.
- Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x).
- Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože.
- Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ocílky a brousky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.18 kg |
Typ produktu: | Ostření nožů |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.