Nůž na zeleninu Create Wüsthof růžový 8 cm
Kód: WU1225304308Související produkty
Detailní popis produktu
Klasický univerzální nůž: ideální na krájení, čištění a zdobení ovoce a zeleniny. Tento nůž na zeleninu je univerzální kuchyňský nástroj s krátkou čepelí v praktickém tvaru. Očistí mrkev, oloupe jablka, nakrájí šalotku - zvládne mnoho úkonů a zvládne je dobře. Spolu s kuchařským nožem a nožem na chleba je nůž na zeleninu nezbytným vybavením, bez kterého by žádný kuchař neměl být.
Specifikace:
- Praktický univerzální nůž
- Ideální na zeleninu
- Z řady Create
- Délka čepele: 8 cm
- Výška čepele: 1,8 cm
- Délka rukojeti: 10,6 cm
- Tvrdost: 56 HRC
- Materiál rukojeti: syntetika
- Výrobní metoda: laser-cut
- Barva: růžová
Doplňkové parametry
Kategorie: | Okrajovací nožeSpeciální nože Wüsthof |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.1 kg |
Barva: | Růžová |
Materiál: | Nerezová ocel |
Rozměr: | 8 cm |
Délka čepele: | 8 cm |
Typ produktu: | Speciální nůž |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.