Produkt se už neprodává

Nerezová forma na koláč "Tatin" Ø 28 cm

Zavolejte nám na 800 112 212 nebo napište, poradíme vám.

Popis produktu

Karamelizovaný jablečný koláč Tarte Tatin, pečený oproti jiným koláčům "naruby", vznikl v roce 1898 v hotelu Tatin ve Francouzském Lamotte-Beuvron. Ve formě zkaramelizujete cukr, pokladete jablky a přiklopíte těstem a dáte péct. Po vyndání z trouby se koláč vyklopí dnem vzhůru. Místo jablek se běžně používají hrušky, meruňky, švestky, ananas a další ovoce. Forma z ušlechtilé nerezové oceli je na přípravu Tarte Tatin ideální. Vícevrstvý materiál má totiž velmi dobrou tepelnou vodivost, kterou oceníte zejména při zkaramelizování cukru.

Série M’passion je určena pro všechny gurmány, kteří si užívají přípravu dezertů stejně jako jejich konzumaci. Naleznete zde široký výběr produktů pro přípravu moučníků a čokoládových specialit. Jsou vyrobeny z mědi, nerezové oceli a hliníku. Série Mauviel M’passion uspokojí touhy náročných milovníků kvalitního dezertu z celého světa.

KÓD: ML525328

Zobrazit celý popis produktuSkrýt celý popis produktu