Akce TIP
-10 %

Produkt se už neprodává

Japonské steakové nože sada 4 ks 6000MCT

rukojeť z dřeva Cocobolo Pakka

Zavolejte nám na +420 725 434 900 nebo napište, poradíme vám.

Popis produktu

NE! NEBUDOU

"Každý japonský šéfkuchař věří, že jeho duše se stane součástí nože přesně od okamžiku, kdy s ním začne pracovat. Nikdy byste neměli vložit svou duši do myčky!"

Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař

Extrémně ostré steakové nože v luxusní dárkové dřevěné kazetě přinesou zážitek z práce s japonskými noži i vašim návštěvám nebo rodině. I když se nejedná o nože přímo pro práci v kuchyni, je jejich provedení stejně precizní a práci s japonskými nástroji si tak můžete plynule přenést z kuchyně rovnou k prostřenému stolu. Komfortní, skvěle vyvážená ergonomická rukojeť tvaru "D" skvěle padne do ruky. Nepřekonatelnou geometrii nože a katana ostří oceníte při krájení steaků, pečeně i drůbežího masa. Kratší ostří zaručí stabilitu nože a sílu řezu. Díky nepřekonatelné ostrosti, nůž bez větší námahy proniká i tužším masem. Dárkové provedení vybízí k návodu na dokonalý dárek. Steakové nože MIYABI povýší úroveň stolování a přinese zážitek nejen z dobrého jídla, ale i z jeho porcování.

Specifikace: délka čepele 11,4 cm, délka rukojeti cm, hmotnost kg

  • Extrémně tvrdé jádro práškové oceli Micro Carbide MC63
  • Tvrdost 63 Rockwella
  • CRYODUR® – unikátní způsob kalení mrazem / temperování
  • 3 vrstvy oceli
  • Tsuhime povrch čepele – ručně tepaný povrch
  • Autentický, úzký japonský tvar
  • Symetrický výbrus
  • Honbazuke unikátní třífázové ruční broušení
  • Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
  • Ergonomická a tvarově stabilní rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Pakka
  • Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
  • Nerezová patka s logem
  • Doživotní záruka na výrobní vady čepele

Krása a preciznost jsou hlavní rysy japonské kultury, stejnou filozofii ctí i značka MIYABI z japonského Seki – centra japonského nožířství, již od 14. století. Japonský tradiční výrobce nožů spojil své precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobní postupy a standardy německé značky ZWILLING J. A. HENKELS. Obchodní skupina ZWILLING si tak mohla své portfolio rozšířit o vlastní výrobu autentických japonských nožů a to přímo v centru japonského nožířského průmyslu.

Výroba japonských mečů je v Zemi vycházející slunce tradicí již po dlouhá staletí. Samurajské meče byly a jsou obdivovány pro svou jedinečnou eleganci, ostrost, krásu a technickou dokonalost. Precizně zpracované nástroje MIYABI s autentickou japonskou čepelí jsou důstojným následovníkem této tradice. Ohromující, bezmála „chirurgická“ ostrost nožů zachová strukturu používaných surovin. Buďte nároční jako japonští šéfkuchaři a vašim cílem vždy bude dokonale vypadající chutný pokrm.

Doporučení a údržba:

  • Nepoužívejte nože ke krájení extrémně tvrdých surovin, jako jsou např. zmražené potraviny
  • Nevystavujte nůž dlouhému kontaktu s vodou nebo solí
  • Zabraňte ohýbání nože
  • Pro zachování ostrosti je vhodné po použití nůž ručně umýt šetrným čisticím prostředkem a ihned osušit
  • Chraňte ostří před nárazem
  • Pokud nůž dlouho nepoužíváte, je vhodné ho zabalit do suché textilie nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí
  • Čepel můžete v rámci péče otřít hadříkem namočeným v oleji, zvýší se odolnost vůči korozi
  • Skladujte nůž na bezpečném místě

KÓD: MB34079000

Zobrazit celý popis produktuSkrýt celý popis produktu