Japonské a Santoku nože
Nejprodávanější

✓ Nejlepší japonské a Santoku nože pro profesionály i domácí kuchaře
✓ Špičkové tradiční značky Forged, Miyabi, Wüsthof, Zwilling a další
✓ Vysoce kvalitní materiály a provedení, výjimečná ostrost
✓ Ergonomické rukojeti, různá délka čepelí
Pokud hledáte kuchyňské nože od opravdových japonských mistrů, nikdy neuděláte chybu, pokud zvolíte značku Miyabi. Ta vám nabídne nože na maso, plátkovací nože, na zeleninu i univerzální nože v autentickém japonském vzhledu. Připravujete si rádi asijskou kuchyni, nebo různé masové či zeleninové směsi? Pak byste si měli pořídit nůž Santoku. Tyto nože mají po celé délce čepele výbrusy pro přístup vzduchu při krájení. Měkké potraviny se tak na čepel nelepí. Naše nože jsou perfektně vyvážené, hygienické, s pohodlnými ergonomickými rukojeťmi.