Emile Henry

Grilovací plát Burger Party antracitový Charcoal

keramika BBQ®, včetně 6 jehel

  • 2 605 Kč
  • skladem 1 ks
    další kusy: nedostupné, doprodáno
Do wishlistu

Varianty produktu:

Další barvy:

Kód: EH797548
Značka: Emile Henry
Série: Emile Henry Charcoal
Barva / rozměry: antracitová Charcoal / 39 x 39 cm
Materiál: keramika BBQ®
keramika HR®
odolá teplotám do 500 °C
vhodné do mikrovlnné trouby
vhodné do myčky
vhodné na BBQ

Popis produktu

Grilovací plát Burger Party je určený na použití přímo na ohni, na grilování burgerů a přípravu letní zeleniny. Velikostí je určen na přípravu až 6 burgerů najednou. Balení obsahuje i 6 různých zapichovátek, které Vám elegantně udrží připravované burgery v požadované poloze na talíři. Spodní část s výrazně vroubkovanou plochou je ideální na prudké grilování masa. Vyvýšený okraj, který tak není v přímém kontaktu s největším žárem z grilu, je pak ideální na opečení housky a udržení hotových burgerů v teple před servírováním. Díky glazovanému hladkému povrchu se velmi snadno čistí. Možné mýt v myčce na nádobí.

POZOR: Nelze použít na přímo na varné desce sporáku, došlo by k prasknutí plátu! Grilovací plát nepoužívejte na přímých zdrojích tepla, jako jsou plynové a keramické ploténky nebo indukce!

Každý kus Emile Henry je originál: vyráběn z čistě přírodního materiálu a ručně tak, abyste si i Vy mohli vychutnat autentické potěšení z francouzské kuchyně a umění užívat života. Kvalitní burgundská hlína je společně s glazurou vypálena při 1100°C. Nádobí Emile Henry je proto odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Všechno nádobí od Emile Henry je stálobarevné a samozřejmě lze mýt v myčce.

KÓD VÝROBCE: EH797548

O značce Emile Henry

Emile Henry

Emile Henry je tradiční francouzská značka vyrábějící kvalitní a originální keramiku. Její produkty se z oblasti Burgundska postupně rozšířily i do kuchyní mimo zemi galského kohouta a jsou dnes vnímány jako ideální spojení moderních technologií a tradičního přístupu.