Emile Henry

Dárková sada 3 zapékacích mís Clay slonová kost

3 různě veliké mísy v dárkovém balení

  • 1 815 Kč
  • skladem 5 ks
    další kusy: nedostupné, doprodáno
Do wishlistu

Varianty produktu:

Další barvy:

Kód: EH029750
Značka: Emile Henry
Série: Emile Henry Clay
Barva / rozměry: slonová kost / 36x23 cm, V 2,96 l; 29x19 cm, V 1,65 l; 22x14 cm, V 0,8 l
Materiál: keramika HR®
vhodné do mikrovlnné trouby
vhodné do mrazáku
vhodné do myčky
vhodné do trouby do 270 °C

Popis produktu

Dárková sada zapékacích mís Emile Henry obsahuje:

  • 1x větší mísa 36x23 cm (vnitřní rozměr dna 28x20 cm)
  • 1x střední mísa 29x19 cm (vnitřní rozměr dna 23x15 cm)
  • 1x malá mísa 22x14 cm (vnitřní rozměr dna 17x11 cm)

Sada malé, střední a větší zapékací mísy v dárkové krabici přinese radost nejen po rozbalení, ale pokaždé, když se rozhodnete upéct něco dobrého. Provedení v krémové barvě je v souladu s přírodou a bude slušet každému interiéru.

Zapékací mísy díky své hloubce umožní přípravu lasagní, lahodné moussaky, zapečených brambor či gratinované zeleniny. Stejně tak dobře je můžete použít na domácí nákypy a koláče. Snadno se s nimi manipuluje díky praktickým uchům. Keramika High Resistance® zajistí, že servírované pokrmy zůstanou dlouho po vyjmutí z trouby teplé.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C.

 

 

KÓD VÝROBCE: 029750

O značce Emile Henry

Emile Henry

Emile Henry je tradiční francouzská značka vyrábějící kvalitní a originální keramiku. Její produkty se z oblasti Burgundska postupně rozšířily i do kuchyní mimo zemi galského kohouta a jsou dnes vnímány jako ideální spojení moderních technologií a tradičního přístupu.