Emile Henry

Dárková sada 3 zapékacích mís Burgundy červená

3 různě veliké mísy v dárkovém balení

  • 1 815 Kč
  • skladem 3 ks
    další kusy: nedostupné, doprodáno
Do wishlistu

Varianty produktu:

Další barvy:

Kód: EH349750
Značka: Emile Henry
Série: Emile Henry Burgundy
Barva / rozměry: červená / 36x23 cm, V 2,96 l; 29x19 cm, V 1,65 l; 22x14 cm, V 0,8 l
Materiál: keramika HR®
vhodné do mikrovlnné trouby
vhodné do mrazáku
vhodné do myčky
vhodné do trouby do 270 °C

Popis produktu

Dárková sada zapékacích mís Emile Henry obsahuje:

  • 1x větší mísa 36x23 cm (vnitřní rozměr dna 28x20 cm)
  • 1x střední mísa 29x19 cm (vnitřní rozměr dna 23x15 cm)
  • 1x malá mísa 22x14 cm (vnitřní rozměr dna 17x11 cm)

Sada malé, střední a větší zapékací mísy v dárkové krabici přinese radost nejen po rozbalení, ale pokaždé, když se rozhodnete upéct něco dobrého. Červená barva je nejen symbolem Vánoc, ale také barvou energie, lásky a zrychluje dech. Pokud chcete sdílet vášeň pro dobré jídlo, je tato barevná varianta ideální volbou. Jako vánoční dárek udělá zářivá červená dvojnásobnou radost.

Zapékací mísy díky své hloubce umožní přípravu lasagní, lahodné moussaky, zapečených brambor či gratinované zeleniny. Stejně tak dobře je můžete použít na domácí nákypy a koláče. Snadno se s nimi manipuluje díky praktickým uchům. Keramika High Resistance® zajistí, že servírované pokrmy zůstanou dlouho po vyjmutí z trouby teplé.

Nádobí Emile Henry je díky technologii High Resistance® odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm lze pokrm nejen upéci, ale i porcovat a servírovat. Všechny nádoby lze používat v mikrovlnné troubě. Po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí Emile Henry ihned vložit do trouby či mikrovlnné trouby. Toto nádobí není určeno k používání na přímých zdrojích žáru, jako jsou plynové nebo elektrické plotýnky. Všechno nádobí od Emile Henry je možné mýt v myčce. Odolá teplotám do 270 °C.

 

 

KÓD VÝROBCE: 349750

O značce Emile Henry

Emile Henry

Emile Henry je tradiční francouzská značka vyrábějící kvalitní a originální keramiku. Její produkty se z oblasti Burgundska postupně rozšířily i do kuchyní mimo zemi galského kohouta a jsou dnes vnímány jako ideální spojení moderních technologií a tradičního přístupu.